donderdag 30 september 2010

They better hate you for what you are then that they love you for something you're not

Hee <3

Ja, jullie zien het goed: ik schrijf weer een bericht! Ik was voor de grap nog even naar mijn statistieken aan het kijken, en ik zag ineens dat ik zo'n 15 views per dag krijg! Toen dacht ik: laat ik maar weer verdergaan, want ik mis het toch wel. Het is gewoon leuk om een blog te schrijven! Dus als je dit leest, ik ga weer regelmatig nieuwe dingen posten: foto's, recepten, specials, en gewoon geklets van mij. Misschien moet ik maar even iets verzinnen, een soort regeling (als dat een woord is). Dat ik bijvoorbeeld elke maandag en woensdag een bericht plaats. Ik weet het nu nog niet, maar ik zeg het wel als ik zoiets besluit (: Nou, hier zijn dan weer een paar superleuke plaatjes, speciaal for you:

Ohoh. NEEEEE. Blogspot is veranderd ): En omdat ik een superoude pc heb, kan ik er nu geen nieuwe plaatjes meer opzetten want dan crasht ie!

Ik weet even niet wat ik moet doen...
Echt 100000x sorrysorrysorry, ik probeer er nog wel iets op te vinden.


#@$%^&*&^%$!!^*




xoxo

zondag 19 september 2010

Even a march of a thousand miles starts with the first step

Hee <3

Ik ga nu echt stoppen met deze blog. Tja, het is gewoon zo. Misschien ga ik er later wel weer mee verder, maar voor nu stop ik ermee. Nog een laatste plaatje:


byebye
xoxo

woensdag 15 september 2010

A person who never made a mistake never tried anything new

Hee <3


Ik heb belangrijk nieuws: ik ben van plan om te stoppen met deze blog. Ja, echt waar. Ik vind het heel leuk hoor, maar ik denk dat het maken van een blog misschien toch niet iets voor mij is. Ik zeg nog niet dat het zeker is, maar ik ben er in ieder geval over aan het nadenken en ik wou mijn followers er even van op de hoogte stellen. 


Dat was het slechte nieuws, en nu een goed nieuwtje: het is tijd voor een picture (: Het plaatje van vandaag vind ikzelf echt superleuk! Hier is ie dan:


hèhè, dat duurde lang om die te vinden tussen al mijn cupcake en fashion foto's (: Ik vind hem echt heel goed bedacht, goed gedaan fotograaf van deze foto! Okee, ik ben een beetje droog bezig nu. Maar ik moet Latijn leren, want ik heb morgen een SO en ik moet nog iets van 34567876545638 woordjes leren.


xoxo

dinsdag 14 september 2010

Be the change you wish to see in the world

Hee <3

Het is weer tijd voor een recept! Ik heb als recept uitgekozen: Wentelteefjes!
Ik heb één keertje wentelteefjes gehad bij een vriendin en ze waren heerlijk. Ik heb ze nog nooit zelf gemaakt, maar nu ik een recept heb gevonden ga ik het snel een keertje doen. Hier komt ie dan (:


Ingrediënten

  • 1 ei
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 2 1/2 dl melk
  • 8 sneetjes wit-casinobrood
  • 40 g boter of margarine
BEREIDEN
In diep bord ei, vanillesuiker, kaneelpoeder en melk loskloppen. Korstjes van brood snijden. Sneetjes brood één voor één door eimengsel wentelen en op elkaar in ander diep bord leggen. Rest van eimengsel over broodstapel schenken. Laten intrekken totdat alle sneetjes doorweekt zijn. In grote koekenpan helft van boter verhitten en helft van sneetjes brood in ca. 5 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Wentelteefjes uit pan nemen en op (warm) bord leggen. Rest van boter verhitten en op dezelfde manier rest van wentelteefjes bakken. Serveren met suiker en kaneelpoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wauw, is dat geen mooie opmaak? Haha, ik heb het gewoon gekopiëerd van de albert heijn site, dus vandaag die groene stipjes opsomming. En het lukte me niet meer om ze te veranderen. Nouja, ilikeit. Nog even een nice picture (:


xoxo




zondag 12 september 2010

If you can't get someone out of your head, maybe they're supposed to be there

Hee <3

Ik heb bij mijn statistieken gezien dat er al 100 mensen op mijn blog hebben gekeken! Dat is wel heel sexy, en ik hoop dat er nog veel meer bijkomen (: Als je nu op deze blog kijkt (misschien toevallig, misschien niet) wil je dan heel misschien even die poll hier ergens rechts invullen? Want ik weet niet zo goed wat voor special ik nog moet doen. Over een tijdje komt er ook weer een recept op mijn blog, als je nog verzoekjes hebt: reageer. Het is heel makkelijk, gewoon op het reageerdingetje klikken. Maar wil je dus even op die poll stemmen? Als je op de laatste optie stemt, vul dan even in wat je precies voor special wilt (bijv. make-up, mode, fietsbandventieldopjesreparatie).

Dus: als je iets in deze blog wil, moet je het even laten weten en (als het niet te moeilijk is) heb je een grote kans dat je deze special/recept/ietsanders zeer binnenkort op deze blog ziet verschijnen.


xoxo

<3



zaterdag 11 september 2010

Special: cupcakefoto's

Hee <3

Daar is hij dan eindelijk: de cupcake-special. Ik heb zoveel mogelijk cupcakefoto's verzameld, en die ga ik dan nu aan jullie laten zien. Je mag ze natuurlijk zoals altijd opslaan op je eigen computer of kopiëren. Er staat geen copyright ofzo op (:. Dus veel succes met kijken naar verrukkelijke cupcakes!



















Jaja, ik ben cupcake verslaafd. Dit was trouwens nog niet eens mijn hele collectie! Ik heb er nog ongeveer 10, maar deze vond ik het leukst. I hope you liked it!

xoxo

<3



vrijdag 10 september 2010

I won't forget to remember you

Hee!

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben: I <3 poesjes! Vooral als ze nog heel klein en schattig zijn. Ik heb zelf ook een kat, hij heet Pepper. Hij is dik en lui en oranje, maar wel heel lief (: Maar ik moet jullie deze cute pictures even laten zien:






xoxo

<3

donderdag 9 september 2010

Unbeing dead isn't being alive

Aloha (:

Haha, ik heb een beetje Hawaiiaans geleerd, we moesten voor Engels namelijk een folder maken over Hawaii. Vandaar dus dat aloha. Wist je dat 'aloha' hoi, doei, en liefde (houden van) betekend? Best wel bijzonder, dan zouden wij in Nederland als groet zeggen: Liefde! Maarja, weer wat plaatjes.




Volgens mij is het trouwens zo dat als je op het plaatje klikt, dat je hem dan nog in een groter formaat hebt, voor de mensen die dat willen. Als je by the way nog ideeën/verzoeken/opmerkingen hebt, moet je even reageren, misschien kan ik er iets mee. En dan nu.. (tromgeroffel) een foto van mij (: Ik bedacht me namelijk even dat ik wel de hele tijd enige plaatjes op deze blog post, maar dat jullie nog helemaal niet weten hoe ik er eigenlijk uitzie. Dus bij deze:


Ik kon even geen andere foto vinden dus daarom deze met mijn best friend (: Ik ben de linker. Ik weet dat het slechte kwaliteit is, en het is ook niet echt een súpermooie foto, maar hier moeten jullie het dus maar eventjes mee doen.

xoxo

<3

woensdag 8 september 2010

If the only tool you have is a hammer, every problem is a nail

Olaaa.

Ik móét gewoon nog een té schattige foto posten:

Het is een ieniemieniehondje! Adorable...

xoxo

love the life you live, live the life you love

Hee <3


Vinden jullie deze ring ook zo sexy? Niet dat ik hem zelf om zou doen, maar toch. Volgens mij blijf je er ook heel snel ergens mee achter haken (:. Het is dus niet mijn hand. Nog wat foto's:



Ik denk dat ik binnenkort een cupcakeplaatjes-special ga doen, dus blijf volgen!

xoxo

dinsdag 7 september 2010

Don't tell me sky's the limit when there are footprints on the moon

Hee <3

Pack up ~ Eliza Doolittle
Sunny day ~ Joy Williams
Soljah ~ Laura Jansen
Electric twist ~ A Fine Frenzy
Better ~ Regina Spektor
Mariëlla ~ Kate Nash

Dat zijn hele leuke liedjes, zoek ze maar op op Youtube (:
Maar weer een paar plaatjes:




xoxo

<3

maandag 6 september 2010

Special: achtergronden

Heee <3

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out? Hij is misschien een beetje zomers, maar ik vind hem wel schattig. Ik heb besloten om een special te doen over achtergronden. Ik ga later nog meer specials doen, over bijvoorbeeld make-up of  DIY, maar nu dus een over achtergronden.  Ikzelf weet namelijk nooit wat voor achtergrond ik moet nemen op hyves bijvoorbeeld.

Je kan natuurlijk gewoon een leuk plaatje op de achtergrond doen, van jezelf/vrienden/familie of een plaatje zoals deze: 
Het is maar een voorbeeld, maar je kan dit plaatje zonder te herhalen op je achtergrond zetten. Je moet wel zorgen dat de 'tekstvakken' op de pagina (als die er zijn) transparant zijn, want anders kan je de achtergrond niet zo goed meer zien. Je kan ook een plaatje met een patroon nemen, die je dan heel vaak kan herhalen waardoor het een geheel word. Hier een paar voorbeelden:











vaak heb je de optie 'horizontaal/verticaal herhalen'. Als je dit bij deze afbeeldingen doet, krijg je een heel leuk effect. De blauwe met de hartjes bijvoorbeeld, lijkt nu een beetje saai, maar als je hem vaak op je hyvesachtergrond herhaalt ziet dat er superleuk uit. En ik kan het weten (:

Ik heb nog meer voorbeelden, dus als je er behoefte aan hebt: reageer!

xoxo



Be yourself, everyone else is taken

Hee!

Ik ben er weer (: 
Laat ik maar meteen weer een paar foto's posten.




Starbucks is zo cool! Als je in Nederland naar een Starbucks wil, moet je naar Amsterdam, Utrecht of Leiden. Jammergenoeg woon ik niet in één van deze plaatsen ):

xoxoxo

vrijdag 3 september 2010

All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt

Heee <3

Ik maak even een berichtje om te zeggen dat ik dit weekend bij familie in Groningen ben. Ongeveer al mijn familie woont daar, en omdat ik in Gouda woon, is dat best ver weg.  Maar omdat ik dus in Groningen ben, moet je geen berichten van me verwachten (:

I <3 cupcakes


Ik ga later nog wel meer cupcakesplaatjes op deze blog zetten.


byebyee.
xoxo

donderdag 2 september 2010

Wees niet bang dat de wereld vergaat. Het is in Australië al morgen

Hee <3

Eigenlijk moet ik nu huiswerk maken, maar daar heb eventjes geen zin in (:. Ik had namelijk ineens een idee. Nou heb ik wel vaker ideeën, maar dit vond ik toch wel een best goed idee. Ik ga namelijk ook recepten in deze blog zetten. Niet heel vaak, alleen als ik er zin in heb. En ik doe natuurlijk alleen recepten voor overheerlijke dingen. Daarom vandaag als recept:

Chocolate Chip Cookies!


Wat heb je nodig? (voor zo'n 25 cookies) 

125 gram zachte boter 
75 gram kristal suiker 
70 gram lichtbruine basterdsuiker 
snufje zout 
Paar druppels vanille-essence 
2 eieren 
150 gram bloem 
1 theelepel bakpoeder 
100 gram stukjes chocolade ( melk/puur/wit/ of allemaal) 
Hoe moet je het maken? 

Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden en twee bakblikken te bekleden met bakpapier. Klop de boter met de suiker, het zout en de vanille-essence tot een romig geheel. Klop er vervolgens de eieren doorheen. Voeg ook de bloem en het bakpoeder toe aan het mengsel. Hak de chocolade in kleine stukjes en schep ze door het geheel. Schep nu met een lepel het beslag op de bekleden bakblikken en druk ze een beetje plat, zodat er koekjes ontstaan, maar zorg wel dat er voldoende ruimte tussen de koekjes blijft. 

Zet de bakblikken nu 10 tot 12 min in het midden van de oven, tot ze mooi goudbruin van kleur zijn. Nu nog even laten aflkoelen, en smullen maar. 



Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik ze zelf nog niet heb uitgeprobeerd, maar ik hou héél erg van chocola en alles wat daarmee te maken heeft dus eigenlijk moeten ze wel lekker zijn. Als je ze gaat maken of hebt gemaakt: laat een reactie achter van hoe ze waren! Als afsluiting zal ik nog een cute plaatje laten zien.



Is dat niet té schattig?

xoxo

Comedy is simply a funny way of being serious

Ola <3

Vandaag was een gewone schooldag. Saai dus (: Ik heb op dit moment elke dag tot het 8e (behalve vrijdag)! Dat is best wel heel stom, want dat ik tot vijf over vier. Ik heb wel maandag en woensdag de eerste twee uur vrij, en ik ben vrijdag het 5e uit, maar toch. Nog wat lovely pictures:




Dat was het weer voor vandaag. Ik hou enorm van poesjes, en ik ben druk op zoek naar poezenplaatjes. Dus hopelijk zie je die plaatjes hier binnenkort ook (:

xoxo
<3

woensdag 1 september 2010

Don't dream your life, but live your dream

Hee!

Ik heb bij mijn statistieken gezien dat er al 30 mensen zijn die mijn pagina hebben bezocht (: Maar nog steeds geen volgers. Nouja, maakt ook niet zoveel uit. Ik zou wel graag ook foto's van mezelf en van outfits op deze blog willen zetten, maar ik heb geen digitale camera ): En als ik het met mijn mobieltje wil doen kost het iets van 60 cent per foto! Dus ik vrees dat dat nog even moet wachten. Ik ben 24 oktober jarig, en ik heb een digitale camera gevraagd, maar ook een hele mooie ring + ketting van Swarovski. En ik wil toch liever die sieraden. Diamonds are a girls best friend. 

Straks moet ik naar hockey, om 20 over 6. En het is nu 7 voor 6. De tijd bij deze site klopt trouwens niet helemaal, volgens mij. Ik zag namelijk staan dat een bericht eerder vandaag zogenaamd om 1 uur 's nachts was geschreven (: Maar dat was niet zo. Nog even een superleuk plaatje:


Ik ga op deze blog nog veeeel meer mooie/leuke/hippe plaatjes zetten, dus neem snel nog een kijkje!

xoxo
<3

Don't be a wannabe, be who you wanna be

Hee <3

Ik heb (zoals je ziet) besloten om quotes als titel te gaan doen. Ik weet toch nooit een goede titel. Ik heb jammergenoeg nog geen volgers, dus als je dit ziet: follow me! Het kan natuurlijk ook dat er alleen maar Amerikanen op mijn blog kijken en dat ze er niets van snappen (:

Nog een mooi plaatje:

Ik heb hem nu als achtergrond op mijn computer (:

xoxo