zondag 30 januari 2011

Special: Starbucks

Hee,

jaa, de enquete is eindelijk afgelopen en de winnaar is geworden: starbucks! Hier komen dus de leukste starbucks pictures die ik kon vinden. De andere specials komen ook aan de beurt hoor (:

 






















haha, dat waren er niet echt weinig (:
maar vond je ze leuk?

xoxo

donderdag 27 januari 2011

Be nice to nerds. They might be your boss in the future.

Heee,

Even snel een iPad berichtje want ik heb goed nieuws! jaja, je raadt het vast al: IK BEN DOOR! Ik was echt zo blij! en al mijn vriendinnen zijn ook door (: ik heb nu echt superduperveel zin in 12 februari, dan moet ik namelijk auditie doen.

xoxo

woensdag 26 januari 2011

I've always been famous. People just didn't know it yet.

Hee!
De quote van vandaag is van Lady Gaga (: Meestal heeft zij wel leuke liedjes, maar ik vind minder bekende artiesten meestal leuker. Haha, volgens mij heb ik dat al heel vaak gezegd. Maarja. De eerste repetitieweekcijfers zijn binnen, meestal wel goede cijfers, voor mijn Nederlands betoog zelfs een 8.3! Alleen een onvoldoende voor geschiedenis. Mmm. Ik weet NOG STEEDS niet of ik mee mag doen aan de audities van Razend. Vandaag is de laatste dag dat ik het te horen kan krijgen. Ik ben al 3 dagen zenuwachtig, aargh. Het is al weer bijna tijd voor een special, nog maar drie daagjes. Het is heel spannend dus blijf vooral stemmen op je favoriet. Verder vind ik het echt al heel leuk dat er zoveel mensen hebben gestemd, thanks!

 



Het was net zo lekker weer laatst, gaat het weer koud worden! Grrr. Haha, nu zie ik pas dat ik alweer een parijsfoto heb, oeeps. Ik heb echt zin in de zomer. Heel erg veel zin. Jullie ook?

xoxo

zondag 23 januari 2011

I love you enough for both of us

Hee,

yeaaah ik heb de repetitieweek overleefd! Het is echt zo fijn om gewoon helemaal klaar te zijn met leren en niets meer te hoeven doen (: Nu nog wachten op de cijfers. Maar ik moet wel zeggen dat nu de repetitieweek over is, ik veel meer moet denken aan de audities. Binnen een week weet ik of ik mee mag doen, uiterlijk 26 januari. Aaaah. Je kan nog steeds op de poll stemmen, sorry dat hij nog zo lang duurt. Maar dan komt wel echt de allerbeste special ever (:




Haha, laatste tijd nogal veel parijs-plaatjes. Ik heb echt zin in vanmiddag, ik ga naar Amsterdam toe met een hele lieve vriendin (: We gaan naar de Starbucks, naar een fototentoonstelling en natuurlijk shoppen. Verder heb ik bijnabijnabijna 50 volgers! Echt heel erg bedankt, lieve volgertjes <3

xoxo

donderdag 20 januari 2011

A woman with good shoes is never ugly

Hee,

Morgen de laatste repetitieweekdag. Pff, ik ben echt helemaal dood. Ik moet nu eigenlijk nog frans leren, maar dat doe ik morgenochtend wel, totaal geen zin. En dan is het weekend! De weekenden na repetitieweken zijn altijd het leukst, dan heb je namelijk ook helemaal geen huiswerk (: Ik ga met een vriendin naar een fototentoonstelling in het Rijksmuseum zondag. Heb ik ook heel erg zin in. Over uiterlijk 6 dagen weet ik of ik mee mag doen aan de audities! Ik ben echt zenuwachtig. Nu nog even snel wat pictures, wie is de mol begint bijna (:



dat tweede meisje is echt te dun. Of het lijkt zo door de foto. maarja. byeee

xoxo

zondag 16 januari 2011

Everyone hears what you say. Friends listen to what you say. Best friends listen to what you don’t say.

Hee,

Dit is waarschijnlijk de enige post deze week, morgen begint namelijk mijn repetitieweek. Ik ben echt superzenuwachtig. Maar ik denk en hoop dat ik wel goed heb geleerd, en ik heb vandaag natuurlijk ook nog. Ik ga zelfs niet naar de verjaardag van mijn oma voor de repetitieweek!

Er hebben al heel veel mensen op mijn poll gestemd, op dit moment volgens mij 22, echt leuk. De black and white pictures staan nu volgens mij voor, maar het scheelt niet veel, dus blijf vooral stemmen. En als jouw favoriet niet wint, geeft dat niet, want ik denk dat ik ze allemaal wel een keertje ga doen. Picturetime:




Ik hou van Parijs, ik ben er dit jaar voor het eerst geweest, en het was echt de leukste vakantie ever. Die auto van het eerste plaatje vind ik ook superstoer (: Ik wil later het liefst een mini cooper. Of een volkswagen busje, in een vrolijk kleurtje. Maar dan moet ik nog maar even sparen.

xoxo

vrijdag 14 januari 2011

A smile is a conversation without words.

Hee,

Even een ieniemini berichtje vanaf de iPad omdat het zo leuk is om te doen (: haha, ik hoef helemaal geen moeite meer te doen, hij maakt automatisch hoofdletters en verkeerde woorden verbeterd ie uit zichzelf. Echt verslavend.

xoxo

woensdag 12 januari 2011

I did not hit you, I just high-fived your face

Heee,

Iedereen echt heel erg bedankt voor alle reacties, ik krijg er zoveel de laatste tijd! Echt superleuk vind ik dat. Sorry als ik niet elke reactie beantwoord. Ik heb het best wel druk :( Volgende week repetitieweek, aah. Maar ik heb even totaal geen zin om over school te praten. Ik heb echt superleuk nieuws: wij hebben een iPad! Toen ik vanmiddag thuis kwam uit school, was hij er al! We kregen hem toen we het abbonement op NRC verlengden, beetje rare actie. Maar wel leuk voor ons natuurlijk (: Wisten jullie bytheway dat er ook een 'love the way you lie part 2' is? Daar moest ik ineens even aan denken, ik vind hem zelf leuker dan de eerste versie. Maar ik ben niet echt een grote fan van Rihanna, meestal vind ik minder beroemde mensen beter.




Ik weet de laatste tijd helemaal niet meer of ik plaatjes al heb gepost! Dus zeg het please als ik een foto voor de 2e keer op mijn blog plaats, echt sorry daarvoor. Maar dat was het nieuws van vandaag wel weer een beetje. Straks moet ik naar hockeytraining, in de zeikende regen, grr.

liefs
xoxo

zaterdag 8 januari 2011

If people are trying to bring you down, it only means that you’re above them

Heee,

Ik kom net terug van een hockeywedstrijd, 6-2 verloren, haha. Maar het was koud buiten, echt niet normaal. Er was echt supersuperveel wind en ik waaide bijna weg (: Het gaat erg goed met de poll: er hebben al 13 mensen gestemd! Het gaat nu tussen owl-pictuers & black and white pictures. Vergeet niet te stemmen! Ik had bedacht dat jullie helemaal niet weten hoe ik eruit zie, en omdat jullie dat misschien wel willen weten hier een foto van mij (nouja, eigenlijk 6 in 1):


Ik heb hem gemaakt met fotoflexer.com. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden (: Verder heb ik nog iets heel speciaals gedaan vandaag: ik heb me ingeschreven voor de audities van de film Razend van Carry Slee. Ik krijg nu tussen 24 en 26 januari te horen of ik mee mag doen aan de audities, en als dat zo is dan moet ik tekst uit mijn hoofd leren en gewoon auditie doen! aah, ik ben nu al zenuwachtig. Maar het is een hele kleine kans dat ik mee mag doen. Het lijkt me alleen al leuk om figurant te zijn (:



Dat laatste tekstje vind ik echt slim bedacht, ik had hem toch nog niet gebruikt in de quote-picture-special? Nouja, dat was het weer voor vandaag. Waarschijnlijk ga ik binnenkort niet echt veel posten, ik heb namelijk bijna repetitieweek, grrrr.

xoxo

woensdag 5 januari 2011

And the sea is just a wetter version of the sky

Hee,

De quote van vandaag komt uit een tekst van Regina Spektor, zij heeft altijd zulke mooie liedjes! Maar okee, sorry dat ik al een tijdje niet meer heb gepost, maar ik heb het echt superdruk met school. Vrijdag heb ik een SO morgen moet ik een documentatiemap inleveren en dan heb ik ook nog een presentatie, busybusy. Toch krijg ik het (meestal) voor elkaar om voor half negen klaar te zijn, want dan is ANTM/Glee/The Voice Of Holland. En vanaf donderdag begint ein-de-lijk Wie is de mol? weer! Dat is echt 1 van mijn favoriete programma's, ik denk nu al dat Horace de mol is. Voor iedereen die niet weet wat het is: Het is een show waarin je zoveel mogelijk geld op moet halen door opdrachten te doen. Er zit alleen een persoon tussen de kandidaten die alles saboteert, hij/zij is dan 'de mol'. Nouja, ga het maar gewoon kijken (:



Haha, ik doe nu een beetje zoals dat laatste plaatje. Ik luister Any Way You Want It van Glee, daar moet je echt op dansen (: Ookal ben ik geen geweldige danser. Maarja, ik moet maar eens iets voor school gaan doen. Adieu.

xoxo
<3

zondag 2 januari 2011

The only way to have a friend is to be one

Hee!
Dit is mijn eerst bericht in 2011! Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke vakantie gehad en gezellig oud & nieuw gevierd. Ik in ieder geval wel. 2010 was echt een superjaar, het is het jaar dat ik ben begonnen met deze blog! En ik ben niet van plan om binnenkort te stoppen. En ik wil al mijn lieve volgers bedanken dat ze me volgen, waarschijnlijk was ik anders gestopt. Want tja, zonder volgers is blogger veel minder leuk. Jammergenoeg is de vakantie al bijna over, hier in ieder geval wel. Morgen begint school weer en over 2 weken is het alweer repetitieweek, aah! Maar daar wil ik nog niet aan denken (:




Ik heb de vraag gehad waar ik mijn plaatjes/foto's altijd vandaan haal. Meestal van weheartit.com, daar komen echt elke seconde nieuwe foto's op! Soms ook van andere blogs of van photobucket.com. Als je andere vragen hebt kun je die altijd stellen aan: askrixt@live.nl. Okee, nu ga ik maar eens aan mijn huiswerk beginnen. Niet vergeten om op de poll te stemmen!

xoxo