donderdag 31 maart 2011

Well maybe you should just drink a lot-less-coffee-and never ever watch the ten o’clock news

Hee,

ik heb de repetitieweek bijna overleefd! Morgen heb ik nog maar 1 proefwerk nederlands, en dat is best wel makkelijk (: ik heb echt een hekel aan repetitieweken, je bent wel elke dag vroeg uit, maar mijn hoofd ontploft ongeveer van al die woordjes, regeltjes, formuletjes en dan heb je ook altijd nog uitzonderingen (:
ik weer niet of het jullie al is opgevallen, maar ik heb weer een paar kleine dingetjes veranderd aan de lay-out, er zitten wat nieuwe plaatjes in de zijbalk en ik heb ook de titels op een soort bruin dingetje met een hoofdje erbij gedaan. haha, dat klinkt vaag. maar kijk maar even, het is heel leuk!
Verder heb ik ineens via een vage google poll site heel veel bezoekers. ik vind het een beetje raar, want ik heb geen idee waar het over gaat, maar toch is het leuk (: Binnenkort ga ik trouwens weer een nieuwe poll maken, ik moet alleen nog even bedenken waarvoor.


wat is het onderwerp van deze plaatjes? ga het maar raden in de 'reacties' in mijn volgende bericht vertel ik het antwoord (: het is echt niet moeilijk. heel veel kusjes

xoxo

dinsdag 29 maart 2011

My opinions may have changed, but not the fact that I am right

Hee,

ik ben het helemaal eens met de quote van vandaag, ik wil altijd gelijk hebben (: soms heb ik helemaal geen gelijk maar dan hou ik het net zolang vol tot de ander het maar opgeeft. de repetitieweek is begonnen! eigenlijk hoort daar geen uitroepteken achter, maarja. ik heb nu grieks en scheikunde gehad, vandaag frans en natuurkunde. wish me luck. het is wel fijn dat ik vandaag pas om 11 uur hoef te beginnen, dan heb ik nog even tijd om te bloggen (: ik heb besloten om vandaag wat stylebookpagina's te laten zien. ik heb niet echt alleen maar fashionplaatjes in mijn stylebook, ook leuke patroontjes enzo. sorry voor de webcamkwaliteit...
 


poepoe, het was nog een heel werk om ze allemaal op de goede plek te krijgen, maar volgens mij is het gelukt. het eerste plaatje is de voorkant en de laatste is de achterkant. ik hoop dat jullie het leuk vinden!


de eerste vind ik echt prachtig, ik wil ook nog zo'n horlogeklokketting hebben, en de laatste vond ik ook mooi, maar ik weet niet precies waarom. ik heb de plaatjes van weheartit. nu ga ik douchen en aankleden en leren en naar school en repetities maken en weer naar huis en weer leren en glee kijken en slapen.

xoxo

zaterdag 26 maart 2011

A dream is a wish of your heart

Hee,

weer heel erg bedankt voor alle lieve reacties (:
Dacht ik net dat het lente werd, gaat het zomaar weer regenen! En net vandaag moest ik hockeyen, buiten. Ik heb wel gewonnen met 3-1, jeej. Straks ga ik weer leren voor de repetitieweek, maar nu heb ik nog even tijd om een berichtje te posten. Vandaag ga ik een paar plaatjes posten van kamers die ik heel mooi vind. Ik ben ook van plan om binnenkort mijn eigen kamer te makeoveren, mijn kamer is nu vooral rood, maar ik wil liever wat lichtere kleurtjes. Nouja, hier de plaatjes:









sommige vind ik mooier dan de anderen, maar ze hebben allemaal wel iets leuks (:
ik koop ook vaak de 101 woonideeen of dat soort blaadjes, daar staat ook echt heel veel inspiratie in.

xoxo

woensdag 23 maart 2011

A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.

Hee,

oeeh, ik had wel 21 reacties op mijn vorige bericht! Ik word heel blij van reacties, dus blijf vooral doorreageren (: Sommige antwoord ik, maar niet allemaal, want daar heb ik jammergenoeg niet altijd tijd voor. Verder heb ik deze week echt veel te doen, terwijl het de week voor de repetitieweek is! Dus je moet niet al te veel berichten van mij verwachten de komende 2 weken. Daarna ben ik wel weer van plan om veel te bloggen. Ook wil ik dan een bericht maken met mijn stylebook plaatjes erin. Nu gewoon wat leuke inspiration pictures:




Dat laatste kindje vind ik echt zo'n schatje (:
Ohja, ik heb me ingeschreven voor iets heel leuks, en ik kan het jullie ook echt aanraden. http://www.dayzeroproject.com. Dat is de website. Het gaat erom dat je 101 doelen verzint waar je 1000 dagen de tijd voor hebt om te doen. Ik vind het echt een goed idee! Ondertussen heb ik nog 998 dagen en ik heb 1 doel voltooid, jeej.

xoxo

zondag 20 maart 2011

She turned her can’ts into cans and her dreams into plans

Hee,

oeh, ik ben vandaag echt vrolijk (: weetje waarom? omdat ik 100 volgers heb! Wow, ik had echt nevernooit verwacht dat ik boven de 20 volgers ofzo zou komen. Maar ik ben er echt heel blij mee en ik wil al mijn trouwe volgertjes heeeeeel erg bedanken, jullie zijn schatjes!

Vandaag allemaal lente plaatjes omdat het morgen officieel lente is, jeej









Ik wou dat ik langer (en mooier) haar had, zoals ik mijn haar kon doen als het meisje op de laatste foto, dat vind ik echt zo mooi! Vandaag ga ik beginnen met leren voor de proefwerkweek en voor de so's deze week. Terwijl het net zo lekker weer is buiten! Arrggh.

xoxo

donderdag 17 maart 2011

Friends are like potatoes. When you eat them, they die

Hee,

hihi, ik vond de quote van vandaag echt grappig (: hij slaat helemaal nergen op, maar toch. Ik had vandaag een booktest van engels, en het was best wel moeilijk! Je moest vier engelse boeken lezen (waarvan ik er maar 2 en een half van had gelezen) en voor de test moest je maar over 1 boek schrijven. maar je wist pas vlak van tevoren welk boek dat was. en je raadt het al, ik moest net dat boek doen waar ik bijna niets over wist (: ik heb dus een paar dingen erbij verzonnen en gefantaseerd, en ik hoop dat er 'iets' van klopt.

Vandaag ga ik een paar blogs op een rijtje zetten van hele lieve vriendinnen van mij, die ik ook in real life ken. Een beetje promotie dus (:

als je creatief bent dan moet je echt een keer op de blog van leonie kijken, ik doe het zelf ook heel vaak (: ze zit bij mij op toneel en is echt superlief!
nog iemand van toneel! Stella is heel lief (en schattig, haha) behalve als ze mij tegen de muur aan laat lopen omdat ik een kleed over mijn hoofd heb ;p haha, nee hoor, grapje. Ze heeft nog maar net een blog maar hij is helemaal super.
Eva is een meisje van mijn school, ze is altijd vrolijk en dat zie je ook aan haar blog. Ook is het echt leuk dat ze bijna elke dag een bericht + filmpje post! daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen (:
Nolli is echt een schatje, ze is heel lief en leuk en hip! Haar blog is superstylish (: we zaten eerst bij elkaar in de klas, maar nu jammergenoeg niet meer. maar we zijn nog steeds bffs for live (: take a look!
Eva, van de blog die ik al eerder heb gelinkt en Hester zijn twee supercoole meisjes van mijn school (: Ze heten zo omdat ze allerlei dingen uittesten, handig!
Marijn is een heel leuk meisje met een net zo leuke blog (: Ze wist niet zeker of ze het bloggen vol ging houden, maar ik hoop het wel, want het is zo leuk om op te kijken!

Hopelijk hebben jullie alle blogs bekeken en bewonderd en gereageerd en gevolgd (:
haha, maar nu nog wat plaatjes met als thema vriendschap omdat je zonder vrienden gewoon niet overleeft!



Hihi, ik vind jappaners (en chinezen) echt zo leuk! Ik weet niet wat het is, ze zijn gewoon een soort van schattig (: jammer dat japan nu half overstroomd is...

xoxo

dinsdag 15 maart 2011

Special: beautiful places in the world

Hee,

Daar is ie dan (: ik heb heel veel mooie plaatjes gevonden, eigenlijk meer dan er in 1 blogbericht zouden passen, maar ik zal de mooiste laten zien. Veel kijkplezier!
Ik wil echt een keer naar al deze plaatsen op vakantie (: ik weet niet precies waar alles ligt, maar het zijn wel veel plaatjes met bergen. Zo'n sneeuwlandschap is gewoon zo sprookjesachtig!
Nu ga ik nog even leren voor een natuurkunde proefwerk dat ik zometeen heb, ik heb nu het eerste uur vrij, jeej. lieefs

xoxo

zaterdag 12 maart 2011

The worst mistake anyone can make is being too afraid to make one

Hee,

argh, dit weekend is echt een druk weekend voor mij. Ik moet eerst nog heel veel huiswerk maken en leren voor grieks (meer dan 1000 woordjes) en ik moet vanavond om 17:00 pas hockeyen, bleeh. En dan ga ik morgen naar de verjaardag van mijn tante. En dat net terwijl ik een relaxt weekend nodig had (: wat een timing. Ik twijfelde of ik vandaag weer een special zou maken, maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan. Waarschijnlijk word volgend bericht een special: beautiful places in the world.

Volgende week zal ik proberen om minstens 3 berichten te posten! Verder heb ik gisteren de Elle stijlbijbel gekocht, het is echt leuk om daarin te kijken. Maar ik ga er geen dingen uitknippen voor mijn stylebook, daar is 5,99 net iets te duur voor (:

xoxo

dinsdag 8 maart 2011

Peace begins with a smile.

Hee,

Ik ben begonnen aan mijn stylebook! ik heb een groot (hoe heet dat?) ringbandschriftding ofzo gekocht (: en nu heb ik de voorkant, de achterkant en de eerste pagina versierd (: een ander keertje post ik er wel wat foto's van. Weet iemand nog (gratis) tijdschriften waar heel veel leuke plaatjes instaan voor je stylebook?

Verder was vandaag echt een saaie dag. Er waren twee uur dat we helemaal geen leraar of lerares voor de klas hadden, raar. en normaal hebben we dan zo'n huiswerkuur, maar nu kwam er niemand. En mijn kinderachtige klas vind het dan leuk om op de vloer te gaan stampen. tja...


die laatste heb ik nu ook als 'profielplaatje' bij looklet, ik vind hem heel mooi door die blauw-rood combinatie (: Verder wil ik jullie nog heeeeeeeeeel erg bedanken dat jullie allemaal mijn trouwe volgers zijn! als ik meer volgers heb, heb ik ook meer zin om te gaan bloggen! dikke kus

xoxo