woensdag 27 april 2011

Painting is just another way of keeping a diary

Hee,

Dit wordt even een berichtje met niet zoveel tekst, want ik moet nog heel veel huiswerk maken. Toch had ik even zin om te bloggen, en het was ook alweer een tijdje geleden. Enjoy the pictures!



Ik krijg echt inspiratie van deze foto's (: Ik hou niet zo van roken, maar op de laatste foto vind ik wel dat het er heel mooi uitziet, hihi. Ik zal proberen om snel weer een bericht te posten!
xoxo

zaterdag 23 april 2011

We all are worms, but I do believe I am a glowworm

Hee,

jaaaa, zoals je ziet: ik heb mijn laptop weer terug! Ik ben echt blij, nu hoef ik niet meer elke ochtend op mijn rooster te kijken op de Ipad en dan een liedje maken van die vakken die ik heb zodat ik het niet weer ben vergeten als ik boven ben (: Ik ben wel al mijn bestanden kwijt. Dat is minder leuk. Gelukkig had ik niet belangrijke schooldingen die ik binnenkort moest inleveren, maar al mijn quotes enzo zijn nu foetsie. Vandaag dus even een random quote ;p Maar thank god dat er weheartit bestaat, al mijn foto's daarvan heb ik weer op mijn computer gezet. Eigenlijk voelt het ook wel een beetje goed, zo'n hele lege computer. Lekker overzichtelijk (: En ik heb nu ineens een superdeluxe fotoshop programma op mijn laptop, echt leuk. Geen idee hoe het erop komt, maarja.



Die bloemen op de laatste foto vind ik echt mooi, ik wil ook bloemen in mijn kamer (: Gaan jullie nog iets leuks doen dit lange weekend? Of heb je al vakantie? Ik ga best veel doen, mijn hele weekend is alweer volgepland. En eigenlijk moet ik ook nog huiswerk doen, want volgende week heb ik weer hartstikke veel so's, hoe verzinnen die leraren het? argh.

xoxo

dinsdag 19 april 2011

Kort berichtje

Hee,

Ik stuur even een kort berichtje via mijn laptop op school, want ik heb een probleempje. Mijn laptop thuis is kapot, hij ging ineens helemaal crashen. Dus nu ben ik al mijn plaatjes, quotes en nog veel meer kwijt ): En dat is best wel stom, maarja. Ik kan dus een tijdje geen berichten posten. Heel erg sorry, ik hoop dat ik snel mijn laptop weer terug heb, en dan moet ik weer allemaal nieuwe plaatjes zoeken. Nog bedankt voor alle lieve reacties!

xoxo

woensdag 13 april 2011

Every exit is an entry somewhere else

Hee,

Sorry dat ik de laatste tijd zo weinig berichten post, ik heb het best wel druk met school. Morgen heb ik een Duits so over allerlei hele moeilijke woordjes. Maar ik vind dat ik best goed heb geleerd, dus nu mag ik even pauze van mezelf (: kijken jullie wel eens online films? Ik wel, maar ik ben niet zo goed in engelse films zonder ondertiteling, dus kijk ik op eumovies.eu. Meestal kijk ik romantische komedies, soms iets spannenders. Ik vind films echt leuk, en als ik film afgelopen is heb ik altijd het idee dat ik een heel saai leven heb, haha ;p maar ik zal nu een paar van mijn favoriete foto's posten.





Ik hou van foto's die een beetje een ouderwetse sfeer hebben (: maar nu moet ik maar weer eens duits gaan leren. En ik moet ook nog hockeyen vanavond. bleeh, geen zin.

xoxo

zondag 10 april 2011

in life, we all have an unspeakable secret, an irreversible regret, an unreachable dream and an unforgettable love

Hee,

dankjulliewel (is dat een woord?) voor alle lieve reacties die ik heb gekregen op mijn vorige special. Ik ben ondertussen gelukkig weer beter, en dat is maar goed ook, want vandaag geven mijn vader en mijn zusje een groot feest voor familie en vrienden. En daar heb ik heel erg zin in! Ik heb gisteren een nieuwe zomerjas gekocht, bij de Mitch. Even kijken of ik een plaatje ervan kan vinden. Dit is hem niet precies, maar hij lijkt er wel een beetje op (maar dan mooier ;p)
Ik had wel echt een nieuwe zomerjas nodig, het is zo'n lekker weer in Nederland! Ik voel echt dat het lente wordt, en als het lente is ben ik altijd vrolijker. Eigenlijk moet ik nu even wat huiswerk maken, want vanmiddag komen dus allemaal mensen over de vloer, maar ik heb ernstige geenzinheid. haha, ik typ echt teveel woorden die niet vertaalt kunnen worden met de translator. Nouja, niets aan te doen. It's picturetime (:

deze foto's heb ik allemaal van carolinesmode.com, daar staan soms echt inspirerende afbeeldingen op! Ik zou er zeker eens gaan kijken als ik jou was (:
xoxo

dinsdag 5 april 2011

Special: paintings

Hee,

ik vond dat het wel weer eens tijd werd voor een special. Bleh, ik ben ziek vandaag, echt vervelend. Ik denk dat ik kou heb gevat toen ik gisteren in Blijdorp was, dat is een dierentuin. Ik heb het baby ijsbeertje gezien! echt zo schattig. Maar nu een aantal plaatjes van schilderijen die ik heel tof vind.














sorry dat het er zoveel waren, ik vond het moeilijk om te kiezen! welke vind jij het mooist?
ohja, het thema van de foto's van het vorige bericht was: aarde, water, lucht. Denise was de enige die dat goed had geraden (: maar eigenlijk vind ik zomer en lente ook wel goed.

xoxo