zaterdag 28 mei 2011

Leaves become most beautiful when they're about to die

Hee,

Hebben jullie ook zoveel zin in de zomervakantie? Ik wel, gelukkig heb ik nog maar 3 echte lesdagen. (en ook nog een projectweek en repetitieweek en stage en ardennen, maar dat telt niet mee ;p) Één van de leukste dingen aan de zomer vind ik dat het zo lekker weer is. Waar gaan jullie naar toe op vakantie? Ik ben eigenlijk wel benieuwd!

Ik had een tijdje geleden al iets gepost over een give-away, maar ik denk dat het nog even gaat duren voordat ik hem ga doen. Mijn geld is namelijk een beetje op, en daarnaast vergeet ik het de hele tijd als ik in de stad ben. Maar ik ga het wel doen, alleen iets later.




Verder ben ik ook aan het nadenken over een nieuwe header en dat soort dingen.
Even dat jullie het weten (:
xoxo

zaterdag 21 mei 2011

A morning without coffee is like sleep

Hee,

Ik hou niet echt van koffie (behalve Starbucks) maar ik vond deze quote zo grappig.
sorry, ik heb weer veel te lang niet meer geblogt, maar ik had het zo druk deze week! Allemaal repetities, en gisteren ben ik met school naar Parijs geweest! Het was echt heel erg leuk en supergezellig. 's Ochtens gingen we 6 uur weg, dan waren we om half 1 in Parijs, daar waren we tot 1 uur s' nachts en toen waren we vanochtend 7 uur weer thuis. En toen ben ik meteen in mijn bed gaan liggen slapen. Maar nu ben ik weer fris en fruitig.

Verder heb ik nog even een leuke mededeling: dit is mijn 100ste bericht! En ik ben echt heel blij dat jullie me allemaal zo trouw zijn blijven volgen en reageren, dat vind ik echt heel erg leuk (: Ik word altijd zo vrolijk van reacties! Daarom een speciaal thankyouplaatje voor jullie.
xoxo

zondag 15 mei 2011

Bread and water can so easily be toast and tea

Hee,

Sorry, nog geen give-away vandaag. Toen ik vrijdag in de stad was ben ik helemaal vergeten om iets voor de give-away te kopen! Ik heb wel een nieuwe agenda gekocht, die van Blond Amsterdam. Ik ga er alleen zelf een andere buitenkant voor maken, want ik vind de binnenkant leuker dan de buitenkant. De agenda's zijn echt al vroeg in de winkels dit jaar! Maar ik heb vandaag veel te doen, dus ik zal jullie niet langer vervelen met mijn geklets (:



Deze plaatjes doen me denken aan een high tea, jammie (:

xoxo

maandag 9 mei 2011

If you can't be a poet, be a poem.

Hee,

oeh, ik ben echt trots op mezelf, ik post twee dagen achter elkaar een bericht! maar ik had natuurlijk wel iets goed te maken (: Eigenlijk moet ik helemaal niet trots zijn op mezelf, want ik moet nog hartstikke veel leren, ik heb wel 3 repetities deze week. Maarja, bloggen is miljoen keer leuker. Zeker als ik zoveel lieve reacties krijg!

Nou heb ik een idee. Ik heb wel vaker ideeën, maar dit vond ik wel een goed idee. Als ik 150 volgers heb (en dat heb ik bijnabijnabijna) ga ik een give-away doen. Ik heb het al op heel veel blogs gezien, en ik wil het zelf ook gewoon een keer doen! Ik doe het alleen in Nederland, dus sorry, maar buitenlandse volgers mogen niet mee doen. Misschien een andere keer. Jullie moeten dus nog even wachten voordat hij komt (stiekem moet ik gewoon nog iets vinden om te give-awayen). Nu weer wat lovely pictures.




Het laatste plaatje is gemaakt door Pavinee, van http://haveamerryday.blogspot.com/ Dat is echt één van mijn favoriete blogs om op te kijken. So, check her out! Nu ga ik nog een poging doen tot huiswerk (: lieefs

xoxo

zondag 8 mei 2011

Luister nooit naar wat je moeder zegt, dan komt het allemaal terecht.

Hee,

Vandaag weer eens een nederlandse quote, voor de verandering (: Annie M.G schmidt heeft hem bedacht, in een gedichtje. Sorry trouwens dat ik deze hele week niets heb geblogt, maar eigenlijk had ik elke dag in de vakantie wel iets. En nu moet ik bijna alweer naar school, aargh. Gelukkig heb ik niet zoveel huiswerk. Ohja, ik ben getagd door Eva, echt lief! Eerst wist ik niet echt wat het was, maar na wat vragen en rondzoeken snap ik het (: Het is dus de bedoeling dat je plaatjes bij woorden verzint.
Als ik bloggen zeg, dan zeg jij:
Als ik schitterd zeg, dan zeg jij:
Als ik mobiel zeg, dan zeg jij:
Als ik rood zeg, dan zeg jij:
Als ik jurk zeg, dan zeg jij:
Als ik favoriet zeg, dan zeg jij:

Als ik leuk zeg, dan zeg jij:
Als ik schattig zeg, dan zeg jij:
Als ik knap zeg, dan zeg jij:
Als ik lekker zeg, dan zeg jij:

poepoe, dat was nog heel wat werk (: Maar ik moet de tag nu doorgeven, en ik geef hem door aan Judith, omdat ze me altijd leuke reacties geeft en omdat haar blog très bien is! Nu ga ik haar even een berichtje sturen, en dan... is het tijd voor huiswerk. dieeepe zucht.

xoxo

zondag 1 mei 2011

All your dreams can come true if you have the courage to pursue them

Hee,

de quote van vandaag is van Walt Disney. Weet je waarom? Omdat ik morgen naar Disneyland toe ga! Ik heb er echt heel heel erg veel zin in, volgens mij word het supervet (: Heeft iemand nog attracties waar ik echt in moet? Maar vandaag wordt dus een beetje een disneyspecial omdat ik hou van Disneyfilms, vooral van de 2d disneyfilms eigenlijk, zoals Lion King. En de disneyliedjes zijn ookal zo leuk! Nouja, hier wat disneypictures:






Ik had eigenlijk nog meer plaatjes willen posten, maar ik hoor net van mijn zusje dat we naar een of andere high tea gaan. Maar de volgende paar dagen ga ik dus geen berichten posten, want dan ben ik in Disneyland!

xoxo