woensdag 29 juni 2011

Change before you have to.

Hee,

Twee berichten vandaag, want ik ben net naar de kapper geweest en waarschijnlijk willen jullie mijn nieuwe coupe wel zien (: Om te vergelijken heb ik ook mijn oude kapsel erbij gezet:
Ik vind het echt superleuk geworden. Eerst bij de kapper dacht ik echt 'oh help, er gaat wel heel veel af' maar uiteindelijk ben ik er heel blij mee. Ik kan zelfs nog steeds een ministaartje (: Wat vinden jullie ervan?

Ik post ook wel meteen even een foto van mijn Annie-haar, de musical was namelijk afgelopen zondag. Het was echt supervet en het ging echt goed! 
Beetje rare belichting, maar het was laat 's avonds en ik wilde nog even een foto maken (: hier was het al heel erg uitgezakt! Maar het was echt leuk, en zo gezellig! Eerst gingen we met alle meiden van musicalles (ja, alleen maar meisjes) naar de McDonalds en daarna gingen we naar de make-up enzo. Ik was de hele dag helemaal niet zenuwachtig, maar tien minuten voordat de voorstelling begon dacht ik echt aaah! Gelukkig wist ik mijn tekst en alle liedjes gingen ook goed, alleen ik had aan het einde iets heel doms gezegd. Ik moest zeggen dit is papa Warbucks, maar ik zei dit is papa Hannigan ;p Als je de film/musical nog nooit hebt gezien snap je het vast niet, maar het was echt dom van mij (: Ik had het zelf niet eens door!

Nou, dat was het weer, vanavond heb ik de groep 8 musical van mijn zusje, en ik heb nog een feestje, dus niet nog meer berichten vandaag ;p liefs!

xoxo

Don't regret something that once made you smile

Hee,

Straks, om 10 voor 1 ga ik naar de kapper (: Ik wil een beetje iets anders, maar ik weet niet zeker of ik het kort wil. Ik hou namelijk van vlechtjes en staartjes. Maarja, we zullen zien. Misschien zet ik wel een before-after op mijn blog (: Vandaag heb ik best wel een drukke dag, dus vooral pictures.




Ik ben trouwens echt een zeurkous ;p Eerst was het koud en wilde ik zon, toen was er zon en vond ik het veel te warm (: en nu is het weer koud en wil ik weer zon, haha.

xoxo

zaterdag 25 juni 2011

I wish my smile was your favorite kind of smile

Hee,

Gisteren ben ik teruggekomen van de Ardennen en het was echt superleuk! De eerste dag werden we opgesplitst, en ik moest wandelen, een soort foto-speurtocht van 7 kilometer. Het was niet heel leuk, maar wel heel gezellig (haha, logisch). De dag daarna gingen we klimmen, dat was echt supervet. We waren in een grote steengroeve met allemaal bergen en bomen. Er waren allemaal trappetjes, netten, ladders en touwen waar je op kon klimmen. Je moest je bij elke stap 'zekeren' omdat je anders naar beneden zou vallen! Er was ook een tokkelbaan, een soort kabelbaan van hoog naar laag, van 60 meter hoog! Ik ben er vanaf gegaan, en het was heel eng maar ook heel cool. Ik zou het zo nog een keer doen (:
De laatste dag gingen we 9 kilometer kanoën, ook heel leuk. Er waren allemaal stroomversnellingen en kleine watervalletjes. Het was dus echt heel druk en actief, maar super gezellig!
(klik voor beweging)



Het foto-thema van vandaag is natuur, omdat er echt hele mooie natuur in de Ardennen was. Zijn jullie er ooit geweest? Verder moet ik in totaal nog 5 uur stage lopen, als dat is afgelopen vertel ik er wel iets over. En morgenavond is mijn voorstelling van musicalles, Annie! Ik heb er al een tijdje niet meer over geblogt, maar we zijn druk aan het oefenen. Ik heb er echt heel erg veel zin in!
Ohja, ik heb zoveel comments gekregen van jullie toen ik weg was, dat ik geen tijd heb om er allemaal op te reageren, wat ik normaal wel altijd probeer te doen. Dus bij deze: dankjewel voor alle lieve en leuke reacties!
xoxo

woensdag 22 juni 2011

Smile, it's summer

Hee,

sinds gisteren is het officieel zomer! Het lijkt er niet erg op, hier in Nederland (: Maar dit word even een kort (én vroeg, pff) berichtje om te zeggen dat ik vandaag, morgen en overmorgen met school naar de Ardennen ga. Ik heb er superveel zin, hopelijk gaat het niet te veel regenen... 


xoxo

zondag 19 juni 2011

A pencil and a dream can take you anywhere

Hee,

Regent het bij jullie ook zo? Hier is het echt een grote stroom van regen, regen en nog eens regen. Toen ik net naar buiten ging is mijn paraplu alleen de verkeerde kant opgewaaid (: Je zou niet zeggen dat het al bijna zomer is! Waar gaan jullie op vakantie deze zomer? Ik ga naar Portugal, ik heb er echt superveel zin in. Het is alleen wel drie dagen rijden, ik haat auto's. Behalven mini-coopers en volkswagenbusjes en oude auto's ;p 




haha, die vogel is echt vet. Ik hou van vogels op foto's, ik krijg er altijd zo'n vrolijk gevoel van. Verder heb ik ook stofjes gekocht die ik ga gebruiken om mijn agenda-hoesje te maken, één met bloempjes, één met stipjes, één met ruitjes en een zwarte en een witte. Ik  moet nog even  nadenken wat ik precies wil maken, maar ik heb er heel erg zin in om te beginnen! Waarschijnlijk volgende week, want dan heb ik officieel vakantie. Morgen moet ik stage lopen en verder ga ik nog naar de Ardennen met school, maar dat is allemaal niet zo vermoeiend (:
Moeten jullie nog veel doen?
xoxo

donderdag 16 juni 2011

Nobody is bored when he is trying to make something that is beautiful, or to discover something that is true

Hee,

dankjewel voor jullie lieve reacties op de vorige special! Vandaag weer een niet zo lang en interessant bericht, ik moet namelijk zo naar school. Heerlijk als je om 11 uur pas hoeft te beginnen. Iets minder leuk dat het is omdat het repetitieweek is. Maarja. Some beautiful pictures:


Dat was het alweer voor vandaag, binnenkort leukere berichten! lieefs

xoxo

zondag 12 juni 2011

Special: faces

Hee,


Ik was eens aan het nadenken wat ik nu weer voor bericht moest maken, toen ik bedacht dat ik al heel lang geen special meer heb gedaan! De special van vandaag gaat over 'faces' omdat ik het altijd zo leuk vind dat elk gezicht anders is. Veel kijkplezier (:

















De meeste foto's komen van photodonuts.com. I hope you enjoyed!
Wat voor special zouden jullie graag willen zien?

xoxo

donderdag 9 juni 2011

Our greatest glory is not in never falling but in rising up everytime we fall

Hee,

vandaag vooral plaatjes, want ik heb het nogal druk (:



Ik heb ook nog een heel grappig fotofilmpjeding van een soort dramaqueen papegaai (:

Sorry voor dit niet zo diepgaande bericht, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden!
Binnenkort post ik weer een bericht met iets meer tekst (: lieefs

xoxo


maandag 6 juni 2011

Too much is not enough

Hee,

sorry dat ik zo weinig post de laatste tijd, maar deze week zal ik in ieder geval twee berichten maken! Vandaag word niet een hele lange, ik moet namelijk maar weer eens beginnen met leren voor de repetitieweek. Gelukkig is het de laatste repetitieweek van het jaar! Na de repetitieweek ga ik naar de ardennen, stage lopen en ik ga mijn musical van mirakel (musicalles) nog doen. Nog genoeg dingen om naar uit te kijken dus (:




Die laatste foto vind ik zo mooi! Blijf vooral reageren en volgen, want dat maakt me vrolijk (:

xoxo