zondag 30 oktober 2011

Live as if your were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever


Heee,


Gisteren en vandaag ben ik drukdrukdruk bezig met leren, tenminste, ik probeer het (: Ik heb al heel veel pogingen gedaan om nu écht hard te gaan leren, maar pfff. Op de plaatjes links zie je dus met wat voor nuttige dingen ik me bezig hou (: Mijn kat op plaatje 2 is wel heel lief. Hij heet Pepper en hij heeft zwaar overgewicht (beetje dubbelop). Morgen heb ik een Nederlands toets, en Anw (soort filosofie-iets over evolutie). De hele tijd als ik mensen iets hoor zeggen wat dubbelop is, of een verkeerde zin denk ik meteen aan Nederlands. Haha, echt erg. Eigenlijk heb ik ook helemaal geen tijd om dit bericht te schrijven, maar ik had even afleiding nodig. Aan de ene kant denk ik de hele tijd: Rixt, hup, ga nou leren, het is belangrijk! Maar aan de andere kant denk ik: ach, wat maakt het uit. Het is wel duidelijk: ik haat repetitieweken.


Iedereen die nu ook repetitieweek heeft: succes!
liefs Rixt


ps: wish me luck!
pss: je ziet mijn nieuwe bed (half) op de achtergrond!

zaterdag 29 oktober 2011

One of the simplest ways to stay happy is to let go of all the thing that make you sad

Heee,

Allereerst echt superbedankt voor alle (20!) reacties die ik heb gekregen op de foto's van Terschelling, was echt zo leuk om te lezen! Sorry dat ik deze week verder geen berichten heb gepost, maar ik heb het deze week nogal druk gehad! Maandag was ik jarig (de eerste maandag na de vakantie, aargh) en nu ben ik eindelijk 15 :)  Het was echt een hele gezellige dag, op school ben ik minstens 100 keer gefeliciteerd, en s'middags kwam ineens een hele lieve vriendin van mij op bezoek. Ik heb een heel mooi bed gekregen, van de Ikea. Hij staat echt heel mooi in mijn kamer en ik wou echt graag een nieuw bed! Verder mag ik voor mijn verjaardag mijn hele kamer 'restylen' , een soort make-over doen. Nu is mijn kamer zwart met rood en wit, alleen ik vind het een beetje te donker, dus daarom wou ik dat veranderen.
Verder heb ik volgende week repetitieweek, en ik moet echt supersuperveel leren (en ik begin altijd veel te laat) dus daar heb ik het ook behoorlijk druk mee gehad! Ik denk dus niet dat ik volgende week veel berichten zal schrijven :( Ik vind leren echt zo stom! Nouja, vandaag gewoon mooie inspiratieplaatjes:







Beetje winters, maar wel heel mooi. Ik heb gehoord dat het over drie weken al gaat sneeuwen in Nederland! Dat vind ik toch echt een beetje te snel, ik hoop dat het nog wat langer duurt :) Verder heb ik nog een nieuwe poll: wat voor berichten wil je graag meer zien? Je kan nog ongeveer een maand stemmen.

liefs Rixt

zondag 23 oktober 2011

The world is a book, and those who don't travel only read one page.

Heee,

Ik heb deze hele vakantie geen bericht gepost omdat ik op Terschelling was! Het was echt superleuk en gezellig en het was best lekker weer. Mijn oma was 16 oktober jarig en we hadden haar hele fiets versierd met slingers en ballonnen (: Vroeger gingen wij heel vaak naar Terschelling, maar nu veel minder. Was echt lekker om er weer eens te zijn, ik ben helemaal uitgewaaid. 

Ennn... ik heb foto's! Normaal doe ik niet echt aan fotografie, maar als ik op vakantie ben is de fotocamera mijn bezit (: Alle foto's zijn dus zelfgemaakt, behalve die waar ik zelf op sta. Veel kijkplezier! Ohja, als je één of meer over wil nemen, moet je het eventjes vragen.




Ik word wel eens Trix genoemd, vandaar (: 


Zie je dat kleurverschil in de lucht? wow!














Ik weet het, het zijn vooral meeuwen en de zee maar ik hoop dat jullie de foto's mooi vonden!  Ik vond het zelf in ieder geval heel leuk om ze te maken (: Van een meeuw had ik veel foto's achter elkaar gemaakt, en daarvan heb ik even een 'gif' gemaakt:


Hopelijk doet hij het! 
liefs Rixt

donderdag 13 oktober 2011

With every twinkle in your eye, you send me higher than the moon




Heee,

De quote van vandaag komt uit een liedje van een hele leuke zangeres die ik pasgeleden heb ontdekt. Ik vind dat ze hele vrolijke en rustige liedjes maakt, vandaar dit bericht over Mindy Gledhill!

cover van Anchor, haar nieuwste cd

Een paar liedjes:






Dit zijn een paar van haar liedjes die ik heel leuk vind. Ze heeft nog veel meer liedjes maar die ga ik niet allemaal in dit bericht zetten. Wat vinden jullie van Mindy?

Vanavond ga ik naar de brugklasshow van mijn zusje, ik heb er heel erg zin in! Het duurt echt drie uur ofzo, dus ik kan beter nu even huiswerk gaan maken (: Bleh, echt geen zin. Maarrrr.... het is bijna vakantie! Ennnn... ik ben bijna jarig (24 oktober)! Jammer dat het de eerste maandag na de herfstvakantie is. Gaan jullie nog iets doen in de herfstvakantie? Ik ga naar Terschelling, heb ik heel veel zin in. We gaan best vaak naar Terschelling omdat mijn opa daar twee huisjes heeft gebouwd. Lekker uitwaaien!

liefs Rixt

zondag 9 oktober 2011

Today we’re younger than we are ever going to be.

Heee,

Zometeen komt er allemaal familie naar mijn huis om de verjaardag van mij en mijn zusje te vieren, maar ik heb nog net genoeg tijd om een bericht te posten! Mijn zusje was september jarig (ze werd 9) en ik ben 24 oktober jarig, dus vandaag is een beetje in het midden (: 
Ik hou echt van verjaardagen, ik vind het altijd zo gezellig om mijn hele familie weer te zien en gewoon lekker te kletsen. Ik vind het wel jammer dat ik niet echt nichten of neven heb van mijn leeftijd, ik ben de oudste. Maarja, soms is verstoppertje ook wel leuk (:

Vandaag geen gewone foto's, maar bewegende plaatjes! I hope you like it!











Ik hoop dat ze het doen! anders moet je er misschien even op klikken. Ik vind deze 'gifs' altijd wel grappig om te zien, misschien zal ik er later nog een bericht over maken!

liefs Rixt

dinsdag 4 oktober 2011

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I intended to be.

Heee,
vandaag weer een inspiratiebericht, enjoy!



Beetje winters, maar wel heel mooi (: Hebben jullie een beetje genoten van het lekkere weer? Ik wel!

liefs Rixt