zaterdag 12 maart 2011

The worst mistake anyone can make is being too afraid to make one

Hee,

argh, dit weekend is echt een druk weekend voor mij. Ik moet eerst nog heel veel huiswerk maken en leren voor grieks (meer dan 1000 woordjes) en ik moet vanavond om 17:00 pas hockeyen, bleeh. En dan ga ik morgen naar de verjaardag van mijn tante. En dat net terwijl ik een relaxt weekend nodig had (: wat een timing. Ik twijfelde of ik vandaag weer een special zou maken, maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan. Waarschijnlijk word volgend bericht een special: beautiful places in the world.

Volgende week zal ik proberen om minstens 3 berichten te posten! Verder heb ik gisteren de Elle stijlbijbel gekocht, het is echt leuk om daarin te kijken. Maar ik ga er geen dingen uitknippen voor mijn stylebook, daar is 5,99 net iets te duur voor (:

xoxo

6 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar je special! Succes met je Grieks enzo, ik weet nog wel dat ik altijd met tegenzin al die Griekse woorden erin ging stampen. Blij dat ik daar vanaf ben, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes met grieks lieve rixt! ook woorden t/m 8D en perseus? bleeeeh.
  leuk stukje!
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is such a true quote! Lovely and adorable post :) the photos are great!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elle stijlbijbel, die heb ik gezien :')
  ik vind het ook altijd zonde om dat uit te knippen. Maar uiteindelijk heb je er toch een heel mooi inspiratie boek van je stijlboek van gemaakt. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je reacties op mijn blog:)!
  Ik ga toch maar wel verder in het nederlands hoor^^ en ik vind jou blog ook erg leuk om te lezen, succes met leren.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de elle stijlbijbel staat nog altijd op mn verlanglijstje, maar ik kan hem nergens vinden... Waar heb jij hem gekocht?

  ps. zie nu pas dat je elk bericht begint met een quote... echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!