zaterdag 23 april 2011

We all are worms, but I do believe I am a glowworm

Hee,

jaaaa, zoals je ziet: ik heb mijn laptop weer terug! Ik ben echt blij, nu hoef ik niet meer elke ochtend op mijn rooster te kijken op de Ipad en dan een liedje maken van die vakken die ik heb zodat ik het niet weer ben vergeten als ik boven ben (: Ik ben wel al mijn bestanden kwijt. Dat is minder leuk. Gelukkig had ik niet belangrijke schooldingen die ik binnenkort moest inleveren, maar al mijn quotes enzo zijn nu foetsie. Vandaag dus even een random quote ;p Maar thank god dat er weheartit bestaat, al mijn foto's daarvan heb ik weer op mijn computer gezet. Eigenlijk voelt het ook wel een beetje goed, zo'n hele lege computer. Lekker overzichtelijk (: En ik heb nu ineens een superdeluxe fotoshop programma op mijn laptop, echt leuk. Geen idee hoe het erop komt, maarja.



Die bloemen op de laatste foto vind ik echt mooi, ik wil ook bloemen in mijn kamer (: Gaan jullie nog iets leuks doen dit lange weekend? Of heb je al vakantie? Ik ga best veel doen, mijn hele weekend is alweer volgepland. En eigenlijk moet ik ook nog huiswerk doen, want volgende week heb ik weer hartstikke veel so's, hoe verzinnen die leraren het? argh.

xoxo

9 opmerkingen:

  1. I can't understand all but some words i do :)
    Cute blog !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. thank you too for your comment!
    See you soon! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. echt kut he, als je alles kwijt bent van je laptop? ik moet de mijne binnekort echt eens opruimen, als mijn kamer er uitzag als mijn laptop had ik echt een probleem en zou ik door de bomen t bos niet meer kunnen zien. wel vet dat je nu een foto bewerk programma er op zit! ben jaloers. ik wil cs5. kost ff 300 piek. maarja. dit weekend prilpop haha. bandjes kijken en pilsjes drinken. jij nog een leuk pasen gehad? X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi, ik zie jou blog weer eens in tijden (A) en ik vind hem nog steeds super! Toch wat vaker bekijken, wel heel irritant dat al je dingen weg zijn op je laptop ;s Gelukkig heb je al veel terug gevonden op weheartit zoals je hierboven zei(: Ik hou van die site<3
    liefs,
    http://gotothebigcity.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je post titel is echt leuk ! haha (:
    En mijn computer chrased echt niet normaal vaak, ik weet dus hoe irritant het is !
    xManon

    Wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog ? Je mag me natuurlijk volgen als je dat wilt (: !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. weheartit is my love, mostly picture there is realy beautiful...
    this picture is incredible beautiful ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dankjewel !
    Ik vind het altijd leuk om te horen dat mensen je stukjes ook echt lezen, in plaats van alleen maar over je foto's heen scrollen !
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke plaatjes! eindelijk een nieuwe laptop, haha.
    Ik ga dit weekend lekker feesten, namelijk; koninginnedag:)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!