donderdag 31 mei 2012

Enjoy the little things in life, for one day you may look back and realize they were big things.

Hoihoi,
ik ben in het pinksterweekend naar Volendam geweest, en het was echt superleuk! Ik was er nog nooit geweest, en ik voelde me wel echt een beetje toerist in eigen land :) We zijn ook naar Marken geweest, dat is een eilandje waar je vanaf Volendam naartoe kunt varen. Ik heb foto's gemaakt, dus die ga ik nu laten zien! Ze zijn bewerkt met Poladroid, echt heel gemakkelijk tover je zo high-definition foto's  om in ouderwetse kiekjes :) veel kijkplezier!

heel vreemd om Nederlandse toeristenwinkeltjes te zien!voor de boot naar Markenals je goed kijkt, zie je een kikkertje!een klaproos is mijn lievelingsbloemIk heb heel veel bloemen en vogelfoto's gemaakt, haha :) zijn jullie wel eens in Volendam of Marken geweest? Binnenkort zal ik weer iets zelfgemaakts op mijn blog zetten!
liefs Rixt

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Lekker vintage! Daar houd ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! vooral de foto's met bloemen, echt mooi! ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's =]! Altijd grappig om voor een dagje toerist in eigen land te zijn =P! Ik kan me zelf nie meer herinneren of ik ooit in Volendam geweest ben haha ^^!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat onwijs leuk zeg! En wat een leuke foto's :D
  Die quote in je titel is leuk! Die had ik geloof ik een tijd geleden ook in een afbeelding op mijn blog :) ik geloof er heilig in! :D

  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt mooie foto's en mooi bewerkt! Eigenlijk is het wel grappig; heb je een high defintion camera, ga je de foto's zo bewerken dat ze er alsnog oud uitzien. : P But, I love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk bewerkte foto's!
  Ik was laatst ook in volgendam echt een leuk stadje x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, ik vind zo'n filtertje altijd wel wat hebben :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!