zaterdag 25 juni 2011

I wish my smile was your favorite kind of smile

Hee,

Gisteren ben ik teruggekomen van de Ardennen en het was echt superleuk! De eerste dag werden we opgesplitst, en ik moest wandelen, een soort foto-speurtocht van 7 kilometer. Het was niet heel leuk, maar wel heel gezellig (haha, logisch). De dag daarna gingen we klimmen, dat was echt supervet. We waren in een grote steengroeve met allemaal bergen en bomen. Er waren allemaal trappetjes, netten, ladders en touwen waar je op kon klimmen. Je moest je bij elke stap 'zekeren' omdat je anders naar beneden zou vallen! Er was ook een tokkelbaan, een soort kabelbaan van hoog naar laag, van 60 meter hoog! Ik ben er vanaf gegaan, en het was heel eng maar ook heel cool. Ik zou het zo nog een keer doen (:
De laatste dag gingen we 9 kilometer kanoën, ook heel leuk. Er waren allemaal stroomversnellingen en kleine watervalletjes. Het was dus echt heel druk en actief, maar super gezellig!
(klik voor beweging)Het foto-thema van vandaag is natuur, omdat er echt hele mooie natuur in de Ardennen was. Zijn jullie er ooit geweest? Verder moet ik in totaal nog 5 uur stage lopen, als dat is afgelopen vertel ik er wel iets over. En morgenavond is mijn voorstelling van musicalles, Annie! Ik heb er al een tijdje niet meer over geblogt, maar we zijn druk aan het oefenen. Ik heb er echt heel erg veel zin in!
Ohja, ik heb zoveel comments gekregen van jullie toen ik weg was, dat ik geen tijd heb om er allemaal op te reageren, wat ik normaal wel altijd probeer te doen. Dus bij deze: dankjewel voor alle lieve en leuke reacties!
xoxo

6 opmerkingen:

 1. "Nicest Thing," right? Love that song!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haii =],

  Aan de ene kant klinkt je verhaal heel leuk en de andere kant denk ik dat het niet iets voor mij zou zijn. Ik ben niet zo sportief namelijk. Maar het lijkt me wel leuk om mee te maken ^^.

  Leuk dat je een musical doet! Mijn eerste musical die ik bij zangles deed was Annie. Ik was toen net bij de groep gekomen dus ik had niet echt een grote rol. Maar het was wel leuk ^^. Succes met je voorstelling =P. Wie speel je =]??

  Liefs Katy ^^

  (www.mylifeasme-katy.blogspot.com ) Ik doe niks meer met wordpress (ik reageer alleen nog maar via dat account,) dus vandaar mijn blogspot link. Daar doe ik nog wel wat mee. Hoop niet dat je het erg vind. Anders bewerk ik mijn reactie wel ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heel erg leuk, leuke foto's btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog nooit naar de Ardennen geweest. Het is ook niet echt iets voor mij! Maar gelukkig vond jij het leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt als één groot avontuur! stoer dat klimmen, daar ben ik nou echt te schijterig voor ;p

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!