donderdag 25 augustus 2011

The "Earth" without "art" is just "eh"

Heee,

De quote van vandaag vind ik echt slim bedacht, dat soort dingen verzin in nou nooit (: school is weer begonnen bij mij, en eigenlijk vind ik het best wel meevallen. Ik heb nu een en een halve dag les gehad, nu heb ik twee tussenuren, dus ben ik even naar huis gegaan. Vandaag heb ik maar 3 uur les! Verder heb ik best wel een leuke klas enzo, dus ik ben heel vrolijk (: Nu school weer is begonnen ben ik ook van plan om wat regelmatiger berichten te schrijven, want in de vakantie kwam ik er gewoon niet aan toe. Enjoy the pictures!
die laatste vind ik echt zo schattig! De foto's komen van weheartit en photodonut. Ik ben van plan om binnenkort weer eens een 'special' te doen, want het is heeeel lang geleden dat ik de laatste heb gedaan. Als thema denk ik aan vogels, vogels op foto's vind ik altijd zo mooi! Leuk idee? En zijn jullie alweer begonnen met school?

liefs

4 opmerkingen:

 1. Haii =]

  Leuke foto's en zo te lezen heb je het beter dan mij getroffen met school. Het is bij ons nog niet zwaar ofzo, maar ik heb heel veel moeite met nieuwe mensen ontmoeten enz. Best wel lonely =[!

  Maar ja, ik vind je post echt leuk =]! Photodonut ken ik nog niet dus ik ben benieuwd of dat ook leuk is =D!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke plaatjes!
  nee, ik heb gelukkig nog een weekje vakantie!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woaah die quote is vanaf nu mijn levensmotto haha, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!