woensdag 17 augustus 2011

Sunshine award!

Hee,

Sorry dat ik zolang niets van me heb laten horen, maar ik had het behoorlijk druk met vakantie vieren (: Vandaag word weer eens een iets anders bericht dan normaal, namelijk een tag. Ik heb hem gekregen van Saskia (http://www.saskiaheeftookeenblog.blogspot.com), van Katy (http://mylifeasme-katy.blogspot.com), van Leoniae (http://leoniae.blogspot.com) en ook nog eens van Lijn (http://lijnsfairytaleworld.blogspot.com). Heel erg bedankt!

De dingen die je moet doen voor deze tag:
- bedank de persoon van wie je deze tag hebt gekregen.
- schrijf een artikel hierover.
- beantwoord de volgende 10 vragen.
- tag 10 nieuwe personen en vertel ze dit.

Vraag 1: Wat is je favoriete kleur?
Bij mij wisselt mijn favoriete kleur een beetje, maar op dit moment vind ik (licht)turquoise heel mooi, en zalmroze. Ohja, olijfgroen vind ik ook heel mooi. En beige. Eigenlijk vind ik alle kleuren wel leuk, haha (:

Vraag 2: Wat is je favoriete huisdier?
Pff, dit vind ik best een moeilijke vraag. Ik heb zelf een superlieve kat, Pepper, maar ik hou ook heel erg van konijntjes (: Ik ga toch voor een konijn, ze zijn zo zacht en klein en schattig!

Vraag 3: Wat is je favoriete nummer?
Ik weet niet precies of ze hier muzieknummer of getalnummer mee bedoelen, maar ik zal op allebei antwoorden. Mijn lievelingsgetallen zijn 6 en 32. Geen idee waarom, maar ik vind gewoon dat ze leuk klinken, 101 vind ik ook een leuk getal (: Het liedje dat ik op dit moment superveel luister is The sword and the pen, van Regina Spektor, het klinkt gewoon zo prachtig! Al haar liedjes zijn mooi.


Vraag 4: Welk parfum draag je?
Ik heb een heel doosje vol met testers van allerlei en nog wat merken, en daar ik heb vanochtend eentje van opgedaan. Geen idee hoe hij heet, maar hij ruikt heel lekker, haha.

Vraag 5: Is er iets dat je altijd draagt en dat echt bij je past?
Pff, moeilijke vraag. Ik draag vaak mutsjes, omdat ik dat leuk vind staan. Ik heb ook vaak een beetje wijde truien aan, omdat ze zo ontzettend lekker zitten. Ik heb ook heel veel jurkjes en rokjes. Ohja, en ik heb eigenlijk elke dag wel een ring om, ik hou van leuke en aparte ringen. Eigenlijk heb ik niets dat ik echt elke dag draag...


Vraag 6: Wat is je passie?
Alweer zo'n moeilijke vraag. Ik denk eigenlijk dat ik 2 passie's heb. En het is voor mij echt te moeilijk om tussen die twee te kiezen. Creatieve dingen doen en acteren zijn echt mijn allergrootste hobby's. Acteren vind ik gewoon geweldig om te doen, het is zo leuk om helemaal een ander karakter te spelen! Musical is extra leuk door de zang en dans. En met creatieve dingen doen bedoel ik echt van alles: tekenen, websites maken, fotograferen, collages maken, dingen versieren. Als ik met één van deze dingen bezig ben vergeet ik alles om me heen. Ik hou ervan als je bezig bent met iets wat je daarna echt kunt vasthouden, iets tastbaars zegmaar.


Vraag 7: Geef of krijg je liever cadeaus?
Ik denk eerlijk gezegd dat ik liever cadeaus geef. Ik vind het altijd heel leuk om iets te krijgen, maar eigenlijk vind ik het nog leuker om iets uit te zoeken voor een persoon dat echt bij hem of haar past. Soms maak ik ook zelf cadeautjes, dan is het helemaal leuk. Nog iets wat ik leuk vind aan cadeaus geven is de reactie, zo grappig om te zien!
Vraag 8: Wat is de laatste oogschaduw die je hebt gebruikt?
Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak oogschaduw, maar ik denk dat de laatste die ik heb gebruikt eentje was van essence, met vier bruintinten. Hij heet: Ciao bella!


Vraag 9: Wat is je favoriete dag van de week?
Ik denk dat dat vrijdag is, want dan ben ik uiterlijk om kwart over twee klaar met school, en vrijdagmiddag heb ik musicalles, en dat is altijd zo gezellig! Verder heb ik vrijdag gewoon het gevoel dat het weekend begint (:

Vraag 10: Draag je nagellak?
Ik heb niet zulke mooie nagels dus daarom heb ik meestal geen nagellak op. Ik vind nagellak wel heel leuk en mooi, maar niet bij mezelf. Dus nee, ik draag nu geen nagellak.


Nou, dat was de tag dan weer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn antwoorden te lezen (: Nu ga ik de tag doorgeven aan een paar mensen waarvan ik het altijd heel leuk vind om de blog te lezen:

1. Nolli van dreamsofheroes.blogspot.com
2. Leonie van itsmeleonie.blogspot.com
3. Silke van hetiskleinenhetblogt.blogspot.com
4. Desiree van justmylife-desiree.blogspot.com
5. Marieke van fanilla.weebly.com

Ik vind 5 mensen eigenlijk wel genoeg (: Nu ga ik maar even berichtjes schrijven naar de 'winnaars'. Nog een paar daagjes vakantie, pff. Ik heb echt nog geen zin om naar school te gaan, maar jammergenoeg kan je er niet zoveel tegen doen. Hebben jullie al weer zin in school?

xoxo

14 opmerkingen:

 1. bedankt voor de tag, ik ga er zo snel mogelijk iets over schrijven! bah, school, nee daar moet ik echt nog niet aan denken... nog even genieten van de laatste daagjes! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jij ook acteert! :D tof!
  Enuh dat tekeningetje op mijn blog heb ik op mij laptop gemaakt met een tekentablet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk geschreven ;)!
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mijne komt van bol.com , van het merk Trust en was iets van 40 euro dacht ik! Ik ben er heel blij mee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen! En natuurlijk ook heel leuk dat je me hebt getagd :) Ik heb hem alleen al gedaan.. maar ik zal er bijzetten dat jij me ook hebt getagd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Huilhuil mijn linkje werkt niet =[! Maar wel mooie tag hoor =]. Je hebt er wel iets moois van gemaakt vind ik <3!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk!
  ik heb je ook getagd!
  maar ik zie dat je hem al hebt ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt super leuk!
  Ik volg je nu, volg je me terug?
  X

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb een nieuwe blog: http://behind-my-lashes.blogspot.com/
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke post! <3 http://xmanon.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh I absolutely love the way you laid out this post! Great answers as well :D Your favorite colors are gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!