dinsdag 3 april 2012

cadeautjes

heee, 
vandaag een beetje iets anders dan normaal: ik heb namelijk cadeautjes gemaakt voor mijn vader en mijn zusje (die zijn 5 en 6 april jarig) En het leek me leuk om even op mijn blog te laten zien wat ik heb gemaakt.voor mijn vader heb ik een hoesje gemaakt voor zijn Ipad, ik heb het gemaakt van karton, zijn oude bloesje en nog wat andere stofjes en knoopjes. Er zit ook een sluiting op, met klittenband. Als je zelf wilt weten hoe je dit moet maken: zoek op 'mr kate ipad' op youtube, daar heb ik het ook van.voor mijn zusje heb ik een portomonneetje gemaakt, ookal is het misschien niet heel goed zichbaar op de foto's. Ik heb het gemaakt met tijdschriften, heel veel plakband, papier met patrtoontjes en dubbelzijdig tape. Mijn 'ontwerp' heb ik zelf bedacht, maar als je op youtube op bijvoorbeeld 'ducttape wallet' zoekt, krijg je dit soort dingen.

Ohja, de foto's zijn trouwens gemaakt met een tilt-shift app, ik vind dat dat een heel leuk effect geeft.

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het leuk vinden om zoiets te krijgen? Ik ben in ieder geval benieuwd wat ze ervan gaan vinden :)
liefs, Rixt

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke cadeautjes! Hopen dat ze er blij mee zijn en dat ze niet van te voren op je blog kijken :)
  Heb je trouwens ook Bloglovin? Want doordat ik je daar niet volg mis ik jou blog vaak!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik vind ze superleuk. Beide ideeën zijn super en hebt er echt wat moois van gemaakt! Leuk om te krijgen? Sowieso! Persoonlijke, zelfgemaakte cadeautjes zijn de beste.

  Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!