dinsdag 10 april 2012

cirque du soleil

heee,

na dit heerlijke weekend moet ik vandaag jammer genoeg weer naar school toe. Ik ga jullie iets vertellen over wat ik dit weekend heb gedaan, want het was echt súper! Mijn ouders hadden zondagmiddag een speciale verrassing voor ons (ik en mijn zusjes) en we mochten niet weten wat het was. Het enige wat we wisten was dat het in Amsterdam was. Toen we naast een grote tent aankwamen bleek dat we naar het circus gingen! En niet zomaar een circus, cirque du soleil! Het was echt eeuwen geleden dat ik voor het laatst in een circus was, dus ik had er heel erg zin in. De voorstelling heette Corteo, en het was echt de mooiste en knapste voorstelling die ik ooit had gezien. Niet alleen alle acrobatiek en trucjes waren goed, maar ook het décor en de kleding waren heel mooi, en de muziek was sprookjesachtig, het leek een soort 'ouderwets' circus, maar dan op een leuke manier. 

Dit is een trailer van de voorstelling, maar de voorstelling in het echt was nog veel prachtiger dan dit filmpje! het is wel een mooi filmpje, dus veel kijkplezier:


liefs, Rixt

3 opmerkingen:

 1. Waauw, naar Cirque de Soleil! Ik ben daar verliefd op! Ik heb ze ook één keer gezien, dat was de show Varekai. En leuk dat je nu Bloglovin hebt!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, mooi filmpje! ik zou er ook wel eens naar toe willen! :)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk dat je daar als verrassing heen ging :D

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!