woensdag 12 januari 2011

I did not hit you, I just high-fived your face

Heee,

Iedereen echt heel erg bedankt voor alle reacties, ik krijg er zoveel de laatste tijd! Echt superleuk vind ik dat. Sorry als ik niet elke reactie beantwoord. Ik heb het best wel druk :( Volgende week repetitieweek, aah. Maar ik heb even totaal geen zin om over school te praten. Ik heb echt superleuk nieuws: wij hebben een iPad! Toen ik vanmiddag thuis kwam uit school, was hij er al! We kregen hem toen we het abbonement op NRC verlengden, beetje rare actie. Maar wel leuk voor ons natuurlijk (: Wisten jullie bytheway dat er ook een 'love the way you lie part 2' is? Daar moest ik ineens even aan denken, ik vind hem zelf leuker dan de eerste versie. Maar ik ben niet echt een grote fan van Rihanna, meestal vind ik minder beroemde mensen beter.
Ik weet de laatste tijd helemaal niet meer of ik plaatjes al heb gepost! Dus zeg het please als ik een foto voor de 2e keer op mijn blog plaats, echt sorry daarvoor. Maar dat was het nieuws van vandaag wel weer een beetje. Straks moet ik naar hockeytraining, in de zeikende regen, grr.

liefs
xoxo

9 opmerkingen:

 1. Ja ik ben Nederlands :) Bedankt voor het volgen, ik volg je terug! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank je wel voor het volgen! :)
  ik volg je nu ook terug!
  with love, Emma - futureclash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat laatste plaatje is echt heel erg sfeervol (: bedankt voor je lieve reactie, en muggle = dreuzel. als je de harry potter dingen een beetje gevolgt hebt, weet je wat het betekend... (; en ik heb op die ene blog gekeken, die is inderdaad super leuk! tenkjoe voor de tip! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bijzondere actie dat jullie een iPad kregen haha! Niet verkeerd natuurlijk :) En deel 2 van love the way you lie ken ik, ik vind hem ook leuker dan deel 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk blog, mooie plaatjes! Ik volg je!

  xoxo Mireille
  http://fashion-addictt.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!