woensdag 26 januari 2011

I've always been famous. People just didn't know it yet.

Hee!
De quote van vandaag is van Lady Gaga (: Meestal heeft zij wel leuke liedjes, maar ik vind minder bekende artiesten meestal leuker. Haha, volgens mij heb ik dat al heel vaak gezegd. Maarja. De eerste repetitieweekcijfers zijn binnen, meestal wel goede cijfers, voor mijn Nederlands betoog zelfs een 8.3! Alleen een onvoldoende voor geschiedenis. Mmm. Ik weet NOG STEEDS niet of ik mee mag doen aan de audities van Razend. Vandaag is de laatste dag dat ik het te horen kan krijgen. Ik ben al 3 dagen zenuwachtig, aargh. Het is al weer bijna tijd voor een special, nog maar drie daagjes. Het is heel spannend dus blijf vooral stemmen op je favoriet. Verder vind ik het echt al heel leuk dat er zoveel mensen hebben gestemd, thanks!

 Het was net zo lekker weer laatst, gaat het weer koud worden! Grrr. Haha, nu zie ik pas dat ik alweer een parijsfoto heb, oeeps. Ik heb echt zin in de zomer. Heel erg veel zin. Jullie ook?

xoxo

4 opmerkingen:

 1. Dat eerste plaatje is leuk! <3 Jammer dat je nog niks hebt gehoord, ik hoop wel van gauw haha.
  Lady Gaga maakt wel leuke liedjes ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LADY GAGA IS GEWOON BAM. VET COOL ♥
  && heb jij je ingeschreven voor Razend? echt vet cool, dat is toch dat boek van Carry Slee? die heb ik volgens mij gelezen. ja, want ik heb al haar boeken zo'n beetje gelezen. man als je die hoofdrol krijgt dan ga ik die film echt wel kopen 8D
  je moet gebeld worden. <'3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zomerzomerzomerzomerzomerzomer! ik wacht er al zo lang op! <3
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je inmiddels al wel of je door bent? Ik hoop het voor je! :)

  BeantwoordenVerwijderen

dankjewel voor je reactie, you make my day!