dinsdag 14 september 2010

Be the change you wish to see in the world

Hee <3

Het is weer tijd voor een recept! Ik heb als recept uitgekozen: Wentelteefjes!
Ik heb één keertje wentelteefjes gehad bij een vriendin en ze waren heerlijk. Ik heb ze nog nooit zelf gemaakt, maar nu ik een recept heb gevonden ga ik het snel een keertje doen. Hier komt ie dan (:


Ingrediënten

  • 1 ei
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 2 1/2 dl melk
  • 8 sneetjes wit-casinobrood
  • 40 g boter of margarine
BEREIDEN
In diep bord ei, vanillesuiker, kaneelpoeder en melk loskloppen. Korstjes van brood snijden. Sneetjes brood één voor één door eimengsel wentelen en op elkaar in ander diep bord leggen. Rest van eimengsel over broodstapel schenken. Laten intrekken totdat alle sneetjes doorweekt zijn. In grote koekenpan helft van boter verhitten en helft van sneetjes brood in ca. 5 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Wentelteefjes uit pan nemen en op (warm) bord leggen. Rest van boter verhitten en op dezelfde manier rest van wentelteefjes bakken. Serveren met suiker en kaneelpoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wauw, is dat geen mooie opmaak? Haha, ik heb het gewoon gekopiëerd van de albert heijn site, dus vandaag die groene stipjes opsomming. En het lukte me niet meer om ze te veranderen. Nouja, ilikeit. Nog even een nice picture (:


xoxo
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

dankjewel voor je reactie, you make my day!